Lacroix Beef Bourguignon

Gember-kokos-Sausje en citroengras

Bereiding
31 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

1. Snij het citroengras en de gember fijn.

2. Kook met de rode curry pasta, gevogeltefond en de kokosmelk gedurende 10 minuten en zeef tot een gladde saus.

3. Kruid met peper en zout en mix de boter in kleine stukjes onder de saus, zodat je een smeuïge saus bekomt.

4. Breng op smaak met de vissaus, suiker en zout.



Lekker bij vis en gevogelte



Wijnsuggestie:

Een halfdroge Riesling wijn uit de Rheinhessen of een spätlese trocken uit de Rheingau of uit Oostenrijk een rijkere Grüner Veltliner uit Wagram

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.