Overslaan en naar de inhoud gaan
Lacroix
Producten
Fonds
Bio fonds
Recepten
Hulp van de chef
Tips van de chef
Woordenboek
Seizoenskalender
Over Lacroix
Geschiedenis | Lacroix
Contact
NL
FR
Bearnaisesaus
Lekker met bearnaisesaus
Een goede bearnaisesaus bereiden is niet evident. Ontdek hoe kenners hem het liefst klaarmaken en
laat je inspireren door tal van nieuwe gerechten
, perfecte combinaties en bruikbare tips om jouw bearnaisesaus nog lekkerder te maken!
Recepten
Zalmburger met bearnaise
Evelien
Zeebaars met schaaldierenbearnaise
Heb je zin in een grote uitdaging? Met deze zeebaars met schaaldierenbearnaise kan je alvast aan de slag!
Schelvis met bearnaise
De boterachtige aromatische bearnaise en de zachte smaak van schelvis zijn een match made in heaven
Virginie
Visburgers met bearnaise en een wortel-venkel salade
Je kan met béarnaise zoveel doen, zoals het als sausje koud serveren bij een frisse visburger. Genieten!
Laurence
Kreeftenbearnaise met schelvis en parelcouscous
Kreeftenbearnaise met schelvis, parelcouscous met verse kruiden, lamsoor, courgette en garnaaltjes
Pieter
Baby kreeft met bearnaise saus en huisgemaakte pasta
Met dit verfrissend en zeer eenvoudig voorgerechtje zul je bij iedereen kunnen scoren. Vlug klaar en toch verfijnd, past het voor elk seizoen.
Stijn Maddelein
Meer recepten
Tips en tricks
Gerelateerde tips
Alle tips
Hoe maak ik een klassieke saus met een fond van Lacroix?
Lees verder >
Hoe bak ik de perfecte vis?
Lees verder >
Hoe ontzout je een stuk vis?
Lees verder >
Hoe vermijd je dat vis in de ovenschaal blijft kleven?
Lees verder >
Website ontwikkeld door
Konnu