Overslaan en naar de inhoud gaan
Lacroix
Producten
Fonds
Bio fonds
Recepten
Hulp van de chef
Tips van de chef
Woordenboek
Seizoenskalender
Over Lacroix
Geschiedenis | Lacroix
Contact
NL
FR
Pepersaus
Alles over verse pepersaus
Een romige pepersaus bereid je makkelijk zelf volgens je eigen smaak. Ontdek hoe kenners hem het liefst klaarmaken en
laat je inspireren
door tal van nieuwe gerechten, perfecte combinaties en bruikbare tips om jouw pepersaus nog lekkerder te maken!
Recepten
Varkenshaasje met pepersaus
Varkenshaasje met pepersaus
Kipgehaktballetjes in groene pepersaus
Ellen
Entrecôte / roze pepersaus / coleslaw met veenbessen en amandelen
Evelien
Fazantenfilet met zachte roze pepersaus – gebakken appelbolletjes met esdoornsiroop
Met deze smaakvolle fazantenfilet met zachte roze pepersaus – gebakken appelbolletjes met esdoornsiroop kan je zeker de kok in jezelf naar boven halen!
Peperroomsaus, steak & ovengebakken frietjes
Bij royaal vlees past een stevige saus. Niets lekkerder dan een flinke scheut cognac om de saus nog meer smaak te geven
Virginie
Entrecôte met noedels met paprika en pepersaus
Het mag af en toe iets helemaal anders zijn. Udon noedels met een pittige pepersaus, gepaard met een stukje entrecote.. Onverwachts lekker.
Laurence
Meer recepten
Tips en tricks
Gerelateerde tips
Alle tips
Hoe bak je vlees lekker mals en sappig?
Lees verder >
Hoe maak ik een klassieke saus met een fond van Lacroix?
Lees verder >
3 manieren om je saus perfect te binden
Lees verder >
Hoe maak ik steak-friet zoals op restaurant?
Lees verder >
Website ontwikkeld door
Konnu