Gestoofde kalfswangen

Moeilijkheid
Eenvoudig
Smaakprofiel
Aantal personen
4 personen
Bereiding
180 minuten
Bereidingswijze
1. Alle groenten schillen en in blokjes snijden.
2. De kalfswangen schoonmaken en met peper en zout bestrooien.
3. Vervolgens de kalfswangen bruin aanbakken.
4. Voeg dan de tomatenpuree toe en laat even meebakken.
5. Afblussen met donker bier en rode wijn.
6. Voeg de groenten toe en laat inkoken.
7. Daarna bevochtigen met de beide fonds (kalfs- [1] en runderfond [2]).
8. Laat dit mengsel 4 uur sudderen.
Tip:
Heerlijk met verse frietjes!
2. De kalfswangen schoonmaken en met peper en zout bestrooien.
3. Vervolgens de kalfswangen bruin aanbakken.
4. Voeg dan de tomatenpuree toe en laat even meebakken.
5. Afblussen met donker bier en rode wijn.
6. Voeg de groenten toe en laat inkoken.
7. Daarna bevochtigen met de beide fonds (kalfs- [1] en runderfond [2]).
8. Laat dit mengsel 4 uur sudderen.
Tip:
Heerlijk met verse frietjes!
Ingrediënten
8
kalfswangen 2
winterwortel 2
rode uien 1
bleekselder 100 g
champignon 400 ml
kalfsfond Lacroix 400 ml
rundsfond Lacroix 1
flesje donker bier 200 ml
rode wijn 90 g
tomatenpuree 1
prei