Luxe Rundsburger met champignons

Moeilijkheid
Eenvoudig
Smaakprofiel
gerookt-zoet
Aantal personen
4 personen
Bereiding
25 minuten
Bereidingswijze
1. Meng het rundsgehakt met de look, sjalot, ei en dragon. Maak er 4 ronde burgers van en grill ze naar gelang de bak wijze (bleu, saignant, a point of bien cuit).
2. Snij de champignons in 4 en kleur stevig aan in olijfolie.
3. Blus met een scheutje cognac, fond [1] en room.
4. Laat inkoken en breng op smaak met peper en zout.
5. Serveer met de waterkers en frietjes.
Smakelijk!
2. Snij de champignons in 4 en kleur stevig aan in olijfolie.
3. Blus met een scheutje cognac, fond [1] en room.
4. Laat inkoken en breng op smaak met peper en zout.
5. Serveer met de waterkers en frietjes.
Smakelijk!
Ingrediënten
800 g
rundsgehakt (niet gekruid) 1
ei 200 ml
rundsfond Lacroix (Tip: vries de rest van de fond in) 100 ml
room 1
sjalot fijn gehakt 1
teentje look fijn gehakt 4 el
gehakte verse dragon 2
bakjes champignons 2
bosjes gewassen waterkers