Papillot met zalm

Moeilijkheid
Eenvoudig
Smaakprofiel
Aantal personen
4 personen
Bereiding
4 minuten
Bereidingswijze
1. Snijd alle groeten zeer fijn in julienne.
2. Neem een lang stuk aluminiumfolie en maak een papillot per persoon. Leg op het blaadje aluminiumfolie een beetje groentjes en leg daarop het kabeljauwhaasje. Kruiden met peper en zout en sluit de papillot langs drie zijden en laat 1 kant open.
3. Doe er 4 eetlepels visfond [1] bij en 4 eetlepels witte wijn en plooi de papillot helemaal toe.
4. Leg op een bakplaat en gaar in een oven van 180 à 200 graden gedurende 15 minuten.
Smakelijk!
2. Neem een lang stuk aluminiumfolie en maak een papillot per persoon. Leg op het blaadje aluminiumfolie een beetje groentjes en leg daarop het kabeljauwhaasje. Kruiden met peper en zout en sluit de papillot langs drie zijden en laat 1 kant open.
3. Doe er 4 eetlepels visfond [1] bij en 4 eetlepels witte wijn en plooi de papillot helemaal toe.
4. Leg op een bakplaat en gaar in een oven van 180 à 200 graden gedurende 15 minuten.
Smakelijk!
Ingrediënten
4
x 200g zalm 1
wortel 1
wit van prei 1
ajuin 1
aardappel 1
rode paprika 250 ml
visfond Lacroix (Tip: vries de rest van de fond in) 250 ml
witte wijn