Poivrade voor wild

Moeilijkheid
Eenvoudig
Smaakprofiel
Aantal personen
4 personen
Bereiding
30 minuten
Bereidingswijze
1. Smelt de boter in een pot, voeg de bloem toe. Laat dit zachtjes bakken en niet kleuren.
2. Voeg de wildfond [1] toe en mix even en laat goed doorkoken en voeg de peperkorrels, tijm en laurier toe.
3. Breng op smaak met zout en peper, werk af met de koude boter er onder te roeren.
Serveertip: gebruik dit als basis wildsaus voor al uw verdere wildbereidingen.
2. Voeg de wildfond [1] toe en mix even en laat goed doorkoken en voeg de peperkorrels, tijm en laurier toe.
3. Breng op smaak met zout en peper, werk af met de koude boter er onder te roeren.
Serveertip: gebruik dit als basis wildsaus voor al uw verdere wildbereidingen.
Ingrediënten
1
potje wildfond Lacroix 25
verse groene peperkorrels 1
takje tijm 2
blaadjes laurier 20 g
boter 20 g
bloem 20 g
koude boter