Gegrilde zeebaars met béarnaise

Bereidingswijze

1. We gaan starten met het inkoken van onze Lacroix kreeftenfond.
2. Als je nog kreeftenfond over hebt, kan je deze eenvoudig invriezen. Gooi deze dus zeker niet weg!
3. Ondertussen beginnen we aan de bearnaisesaus.
4. Doe 2 eierdooiers in een potje.
5. Voeg de gastrique of dragonazijn toe.
6. Klop het eidooiermengsel op op een zacht vuurtje.
7. Werk het sausje op met zachte boter. Als de boter mooi opgenomen is, voeg je er peper en zout aan toe.
8. Ondertussen is de Lacroix kreeftenfond mooi ingekookt.
9. Voeg vervolgens wat kreeftenfond toe aan het eiermengsel.
10. Bak de zeebaars op de velkant in wat olijfolie.
11. Kruid de zeebaars met wat peper en zout. Houd de zeebaars warm op een zacht vuurtje.
12. Voor de saus: werk af met een beetje tomatenpuree.
13. Hak de verse kervel en dragon en voeg deze bij de saus.
14. Om het gerecht met zeebaars te dresseren, schik je de vis op een mooi bord. Besprenkel de vis met wat bearnaisesaus.