Krokante bodem van wrap met scampi, avocado crème en paprika saus

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Steek rondjes met een vormpje uit de wraps. Neem een muffin bakplaat en leg de rondjes in de vormjes zodat je een klein mandje bekomt.
  • Zet ongeveer 8 minuten in de oven tot ze krokant gebakken zijn. Laat afkoelen.
  • Snij de rode ui, de look en de paprika in heel fijne blokjes.
  • Fruit deze aan. Voeg de vis- of kreeftenfond toe en laat voor de helft inkoken.
  • Voeg de tomatenpuree toe en kruid af met peper en zout.
  • Voeg op het einde nog wat soya room toe.
  • Doe de avocado in de blender samen met het citroensap, het lookpoeder, peper en zout.
  • Blender tot een gladde massa en doe in een spuitzak.
  • Kruid de scampi met peper, zout en kurkuma.
  • Verwarm de olijfolie in een pan en schroei de scampi kort aan.
  • Neem een wrapvormpje, doe er de paprikasaus in en zet de scampi er in het midden van het mandje in. Spuit 3 toefjes avocado crème rond de scampi en werk af met een takje dille.
Een heerlijke krokante bodem met paprikasaus, gebakken scampi en avocado crème. Super makkelijk op voorhand te maken en net voor de gasten komen op kerstavond het rustig af te werken.
Inneke