Lacroix Beef Bourguignon
Feestmaal

Varkensstoofvlees provençaals

Bereidingswijze

  • Snijd de groenten in plakjes.
  • Bak het vlees, en haal het vervolgens uit de pan.
  • Stoof de uien, voeg dan de paprika en courgette toe.
  • Laat het geheel lichtjes zweten.
  • Voeg de knoflook en de in stukjes gesneden champignons toe.
  • Voeg daarna de blokjes en tomatenpuree toe.
  • Doe het vlees weer in de pan. Voeg de kalfsbouillon toe.
  • Verdun indien nodig met een beetje water.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Plaats het deksel op de pan en laat het geheel op een laag vuur koken gedurende 1 uur en 40 minuten.

Tip: Heerlijk om te serveren met rijst.

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.