Gooi het dit barbecueseizoen eens over een andere boeg. Met de fonds van Lacroix maak je verrassend lekkere warme en koude barbecuesauzen die je vlees- en visgerechten perfect op smaak brengen.

Ga voor meer dan een toef mayonaise of ketchup uit een flesje en maak zelf een aantal originele sauzen voor je volgende barbecue op basis van de fonds van Lacroix. Met deze suggesties van onze chef scoor je gegarandeerd bij jong én oud.
 • Roze pepersaus
  Deze pittige pepersaus met kalfsfond en roze peperbessen is klaar in geen tijd. Serveer de saus warm bij grillgerechten met rood vlees zoals een sappige biefstuk of entrecôte.
 • Dragonsaus
  Eet je graag gebakken zalm, gevogelte of aardappelen in de schil? Dan hoort deze romige dragonsaus op basis van runderfond absoluut thuis op jouw volgende barbecue.
 • Choronsaus
  Bearnaise met een twist, zo kan je choron zeker noemen. Deze getomateerde bearnaise met runderfond is altijd een succes want hij past zowel bij rood vlees, gevogelte als vis.
 • Gember-kokossausje
  Voeg exotische smaken toe aan je zomerse vis- en gevogeltebereidingen met deze originele saus op basis van rode curry, kokos, gember, citroengras en gevogeltefond
 • Currydip
  Geef je barbecue een oosterse toets met deze fantastische currydip op basis van gevogeltefond, kokosmelk, limoen en sojasaus. Heerlijk bij gegrilde kippenspiesjes!
“Gooi het over een andere boeg en breng je barbecuegerechten op smaak met zelfgemaakte sauzen op basis van fond. Met verse choronsaus of een originele currydip scoor je gegarandeerd bij jong én oud.”