Lacroix Beef Bourguignon
Feestmaal

Pasta stroganoff

Bereiding
20 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

  • Hak de sjalot fijn, pers de knoflook en borstel de champignons schoon.
  • Bak in dezelfde pan de champignons gedurende enkele minuten. Voeg vervolgens de ui en knoflook toe en stoof nog even mee.
  • Schep de tomatenpuree bij de champignons en kruid met paprikapoeder.
  • Voeg de kalfsfond toe, flambeer met cognac en laat de saus even inkoken.
  • Blus vervolgens met de room.
  • Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  • Serveer de pasta met de Stroganoff saus en werk af met peterselie.

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.