Overslaan en naar de inhoud gaan
Lacroix
Producten
Fonds
Bio fonds
Recepten
Hulp van de chef
Tips van de chef
Woordenboek
Seizoenskalender
Over Lacroix
Geschiedenis | Lacroix
Contact
NL
FR
De perfecte basis
voor al je sauzen
Ontdek hier onze recepten
Wat is een fond?
Ontdek het hier
Previous
Next
Gevogelte
Wild
Vis
Kreeften
Rund
Kalf
Groenten
Bio kalf
Bio gevogelte
Recepten van de maand
Alle recepten
Recept van de maand
Stoofpotje van varkenswangen met bruin bier
240 minuten
Moeilijkheid
Recept van de maand
Stoverij van hert met peperkoek
180 minuten
Moeilijkheid
Recept van de maand
Kip in champignonroomsaus
40 minuten
Moeilijkheid
Recept van de maand
Rosbief met champignons, rodewijnsaus
50 minuten
Moeilijkheid
Previous
Next
Tips van de chef
Meer tips
Hoe maak ik een klassieke saus met een fond van Lacroix?
Lees verder >
De basis voor een goede marinade
Lees verder >
Hoe bak je vlees lekker mals en sappig?
Lees verder >
5 tips voor een geslaagd wokgerecht
Lees verder >
Previous
Next
Lacroix gamma
Gevogelte
Meer info
Wild
Meer info
Vis
Meer info
Kreeften
Meer info
Rund
Meer info
Kalf
Meer info
Groenten
Meer info
Bio kalf
Meer info
Bio gevogelte
Meer info
Website ontwikkeld door
Konnu