Tongrolletjes met puree

Bereidingswijze

Voor de puree:
1. Kook de aardappels gaar in de kreeftenfond en water. Giet af.
2. Pureer de aardappels, voeg de boter, de dooiers en room toe.
3. Kruid af met peper en zout.

Voor de saus:
1. Breng de fond met de witte wijn en Noilly Prat aan de kook. Laat dit voor de helft reduceren.
2. Voeg de room en peterselie toe.
3. Breng op smaak met peper en zout.
4. Werk af met de koude boter eronder te roeren.

Voor de rolletjes:
1. Verwarm de oven op 140°C.
2. Breng de water (of visfond) met de witte wijn aan de kook.
3. Kruid de rolletjes met zout.
4. Leg de tongrolletjes in de kokende water (of fond).
5. Leg dit voor 6 minuten in de oven.

Dresseerwijze:
1. Leg de puree in het midden en de tongrolletjes erbovenop. De saus mag er speels rond.

Tip: 
1. Voor meer smaak voor uw tongrolletjes, vervang 400ml water door 400ml visfond Lacroix.
2. Voor meer smaak voor uw puree, vervang 400ml water door een extra pot kreeftenfond Lacroix