Overslaan en naar de inhoud gaan
Lacroix
Producten
Fonds
Bio fonds
Recepten
Hulp van de chef
Tips van de chef
Woordenboek
Seizoenskalender
Over Lacroix
Geschiedenis | Lacroix
Contact
NL
FR
Alle Lacroix recepten
Recepten
Filter
Fond
Wild
Vis
Rund
Kreeften
Kalf
Groenten
Gevogelte
Bio kalf
Bio gevogelte
Soort gerecht
Voorgerecht
Saus
Hoofdgerecht
Hapje
Tijd
Minder dan 30 minuten
Minder dan 60 minuten
Minder dan 2 uur
Minder dan 180 minuten
Moeilijkheid
Moeilijk
Gemiddeld
Eenvoudig
Smaakprofiel
zoet-zuur
prikkelend-zout
gerookt-zoet
gerookt-vol
fris-zuur
Seizoen
Zomer
Winter
Lente
Herfst
Thema
Wim Ballieu
Wild
Verjaardag
Valentijn
Kerst
Chefs
Wim Ballieu
Reset
Ovenschotel met gevulde lamsballetjes, tomatencoulis ...
60 minuten
Moeilijkheid
Balletjes van lamsgehakt met ham-dragonsaus
55 minuten
Moeilijkheid
Recept van de maand
Bœuf Bourguignon
150 minuten
Moeilijkheid
Recept van de maand
Gevulde paprika's
40 minuten
Moeilijkheid
Moussaka
60 minuten
Moeilijkheid
Pasta stroganoff
20 minuten
Moeilijkheid
Balletjes in tomatensaus op z'n Belgisch (met ...
30 minuten
Moeilijkheid
Zoete aardappel-linzensoep met feta & koriander
30 minuten
Moeilijkheid
Thaise maaltijdsoep
40 minuten
Moeilijkheid
Spaghetti bolognaise
45 minuten
Moeilijkheid
Bloemkoolrisotto met krokante pancetta
45 minuten
Moeilijkheid
Balletjes in tomatensaus met puree
60 minuten
Moeilijkheid
Risotto met hindegebraad
60 minuten
Moeilijkheid
Pompoenrisotto met pancetta
50 minuten
Moeilijkheid
Ravioli met champignonroomsaus
30 minuten
Moeilijkheid
Pasta met champignonroomsaus en kip
45 minuten
Moeilijkheid
Entrecôte / roze pepersaus / coleslaw met ...
45 minuten
Moeilijkheid
Varkenshaasje met portosaus en veenbessen
60 minuten
Moeilijkheid
Mechelse koekoek met butternutpuree
40 minuten
Moeilijkheid
Pagina's
1
2
3
4
volgende ›
laatste »
Website ontwikkeld door
Konnu