Overslaan en naar de inhoud gaan
Lacroix
Producten
Fonds
Bio fonds
Recepten
Hulp van de chef
Tips van de chef
Woordenboek
Seizoenskalender
Over Lacroix
Geschiedenis | Lacroix
Contact
NL
FR
Alle Lacroix recepten
Recepten
Filter
Fond
Wild
Vis
Rund
Kreeften
Kalf
Groenten
Gevogelte
Bio kalf
Bio gevogelte
Soort gerecht
Voorgerecht
Saus
Hoofdgerecht
Hapje
Tijd
Minder dan 30 minuten
Minder dan 60 minuten
Minder dan 2 uur
Minder dan 180 minuten
Moeilijkheid
Moeilijk
Gemiddeld
Eenvoudig
Smaakprofiel
zoet-zuur
prikkelend-zout
gerookt-zoet
gerookt-vol
fris-zuur
Seizoen
Zomer
Winter
Lente
Herfst
Thema
Wim Ballieu
Wild
Verjaardag
Valentijn
Kerst
Chefs
Wim Ballieu
Reset
Risotto met hindegebraad
60 minuten
Moeilijkheid
Recept van de maand
Stoverij van hert met peperkoek
180 minuten
Moeilijkheid
Dunne lende met champignonsaus en pompoenfrietjes
60 minuten
Moeilijkheid
Eendenborst met portosaus en pastinaak
100 minuten
Moeilijkheid
Varkenshaasje in porto-roomsaus met gebakken krieltjes
40 minuten
Moeilijkheid
Taco met pulled pork van everzwijn met portosaus
120 minuten
Moeilijkheid
Hertenfilet met portosaus en risotto van boschampignons
55 minuten
Moeilijkheid
Eend, knolserderpuree en portosaus met blauwe bessen
45 minuten
Moeilijkheid
Haasfilet met wildeman peer in rodewijnsaus
60 minuten
Moeilijkheid
Hazenrug met wortelzalf en groene kool of broccoli
45 minuten
Moeilijkheid
Hazenrug met appelvariatie en amandelpuree
45 minuten
Moeilijkheid
Fazantenfilet met wilde champignons, pommes dauphine
75 minuten
Moeilijkheid
Hazenpeper met poivrade voor wild
360 minuten
Moeilijkheid
Pasta met fazant, witloof en peperkoek
20 minuten
Moeilijkheid
Website ontwikkeld door
Konnu