Overslaan en naar de inhoud gaan
Lacroix
Producten
Fonds
Bio fonds
Recepten
Hulp van de chef
Tips van de chef
Woordenboek
Seizoenskalender
Over Lacroix
Geschiedenis | Lacroix
Contact
NL
FR
Alle Lacroix recepten
Recepten
Filter
Fond
Wild
Vis
Rund
Kreeften
Kalf
Groenten
Gevogelte
Bio kalf
Bio gevogelte
Soort gerecht
Voorgerecht
Saus
Hoofdgerecht
Hapje
Tijd
Minder dan 30 minuten
Minder dan 60 minuten
Minder dan 2 uur
Minder dan 180 minuten
Moeilijkheid
Moeilijk
Gemiddeld
Eenvoudig
Smaakprofiel
zoet-zuur
prikkelend-zout
gerookt-zoet
gerookt-vol
fris-zuur
Seizoen
Zomer
Winter
Lente
Herfst
Thema
Wim Ballieu
Wild
Verjaardag
Valentijn
Kerst
Chefs
Wim Ballieu
Reset
Kervelsoep met groene asperges en gehaktballetjes
20 minuten
Moeilijkheid
Minestrone met asperges, doperwtjes en Parmezaan
30 minuten
Moeilijkheid
Aspergesoep met grijze garnalen
30 minuten
Moeilijkheid
Zeebaars met schaaldierenbearnaise
45 minuten
Moeilijkheid
Struisvogelfilets met truffelaardappeltjes
40 minuten
Moeilijkheid
Kalfsbrochette met lentegroentjes en jus van laurier
45 minuten
Moeilijkheid
Zeebaars met primeurgroentjes
30 minuten
Moeilijkheid
Ham kaas asperge kroketje
30 minuten
Moeilijkheid
Kalf stoofpot met lentegroentjes
120 minuten
Moeilijkheid
Zalm met gewokte asperges
30 minuten
Moeilijkheid
Taartje met brie en groene asperges
60 minuten
Moeilijkheid
Kalfsfilet, gebakken groentjes en jus met cognac
60 minuten
Moeilijkheid
Asperges, morieljes, parelhoen, dragon en crème van ...
45 minuten
Moeilijkheid
Lamsfilet met asperges, erwten en crème van ...
45 minuten
Moeilijkheid
Curry met kabeljauw en groentjes
25 minuten
Moeilijkheid
Parelhoen met truffelpuree, portosaus en groene ...
30 minuten
Moeilijkheid
Zeebaarsfilet met aardappelmousseline en gestoofde ...
45 minuten
Moeilijkheid
Asperges met grijze garnalen en crèmesaus van dille
60 minuten
Moeilijkheid
Website ontwikkeld door
Konnu