Overslaan en naar de inhoud gaan
Lacroix
Producten
Fonds
Bio fonds
Recepten
Hulp van de chef
Tips van de chef
Woordenboek
Seizoenskalender
Over Lacroix
Geschiedenis | Lacroix
Contact
NL
FR
Alle Lacroix recepten
Recepten
Filter
Fond
Wild
Vis
Rund
Kreeften
Kalf
Groenten
Gevogelte
Bio kalf
Bio gevogelte
Soort gerecht
Voorgerecht
Saus
Hoofdgerecht
Hapje
Tijd
Minder dan 30 minuten
Minder dan 60 minuten
Minder dan 2 uur
Minder dan 180 minuten
Moeilijkheid
Moeilijk
Gemiddeld
Eenvoudig
Smaakprofiel
zoet-zuur
prikkelend-zout
gerookt-zoet
gerookt-vol
fris-zuur
Seizoen
Zomer
Winter
Lente
Herfst
Thema
Wim Ballieu
Wild
Verjaardag
Valentijn
Kerst
Chefs
Wim Ballieu
Reset
Pasteitjes gevuld met ragout van champignons
40 minuten
Moeilijkheid
Recept van de maand
Bœuf Bourguignon
150 minuten
Moeilijkheid
Recept van de maand
Rosbief met champignons, rodewijnsaus
50 minuten
Moeilijkheid
Coq au vin
90 minuten
Moeilijkheid
Recept van de maand
Kip in champignonroomsaus
40 minuten
Moeilijkheid
Vol-au-vent videe van Parelhoen
45 minuten
Moeilijkheid
Pasta stroganoff
20 minuten
Moeilijkheid
Portobello Champignons gevuld met risotto van spelt
50 minuten
Moeilijkheid
Thaise maaltijdsoep
40 minuten
Moeilijkheid
Tagliatelle met zalm, garnalen en dille
30 minuten
Moeilijkheid
Bloemkoolrisotto met krokante pancetta
45 minuten
Moeilijkheid
Risotto met kip en wintergroenten
45 minuten
Moeilijkheid
Oosterse noedelsoep
45 minuten
Moeilijkheid
Risotto met hindegebraad
60 minuten
Moeilijkheid
Parelhoen uit de oven met champignonroomsaus, ...
90 minuten
Moeilijkheid
Ravioli met champignonroomsaus
30 minuten
Moeilijkheid
Pasta met champignonroomsaus en kip
45 minuten
Moeilijkheid
Schelvis met bearnaise
60 minuten
Moeilijkheid
Dunne lende met champignonsaus en pompoenfrietjes
60 minuten
Moeilijkheid
Pasta met wilde boschampignonroomsaus
45 minuten
Moeilijkheid
Pasta / Champignonsaus / Gehaktballetjes/ Geitenkaas
45 minuten
Moeilijkheid
Hertenfilet met portosaus en risotto van boschampignons
55 minuten
Moeilijkheid
Varkensstoofvlees provençaals
120 minuten
Moeilijkheid
Saltimbocca van pladijs met zeepalingcrème
55 minuten
Moeilijkheid
Soepje van bruine Parijse champignons met gepaneerde ...
30 minuten
Moeilijkheid
Fazantenfilet met wilde champignons, pommes dauphine
75 minuten
Moeilijkheid
Risotto (met entrecôte)
30 minuten
Moeilijkheid
Kippenboutjes met rozemarijn
40 minuten
Moeilijkheid
King crab met een jus van schaaldieren
45 minuten
Moeilijkheid
Op lage temperatuur gegaarde kalfsfilet
870 minuten
Moeilijkheid
Carpaccio van everzwijn met een aspic van paddenstoelen
20 minuten
Moeilijkheid
Soepje van schorseneren met wilde champignons
30 minuten
Moeilijkheid
Kalfsblanquette op z’n Vlaams
60 minuten
Moeilijkheid
Fondue met vis
5 minuten
Moeilijkheid
Gestoofde kalfswangen
180 minuten
Moeilijkheid
Luxe Rundsburger met champignons
25 minuten
Moeilijkheid
Kip met champignons, broccoli en rijst
20 minuten
Moeilijkheid
Varkenswangen met grand mère saus
120 minuten
Moeilijkheid
Hertenkalf met schorseneren en champignons
55 minuten
Moeilijkheid
Bourguignonne saus
15 minuten
Moeilijkheid
Jagermeestersaus
25 minuten
Moeilijkheid
Champignonsaus
15 minuten
Moeilijkheid
Normandische saus
30 minuten
Moeilijkheid
Consomme van wild met everzwijnham
30 minuten
Moeilijkheid
Pasta met boschampignons
30 minuten
Moeilijkheid
Stoofvlees
120 minuten
Moeilijkheid
Een stoofpotje van kalfsvlees
45 minuten
Moeilijkheid
Een steak van hert bakken met een wildsausje
30 minuten
Moeilijkheid
Tagliatelli met boschampignons en spek
40 minuten
Moeilijkheid
Wilde eend met pastinaak, champignons en gnocchi
30 minuten
Moeilijkheid
Duif met frambozen en ravioli
45 minuten
Moeilijkheid
Hertenkalf met witloof en granaatappelsaus
60 minuten
Moeilijkheid
Website ontwikkeld door
Konnu