Kalf
400 mlIdeaal voor witte of lichtbruine sauzen. Daarnaast kan je deze fond ook gebruiken als basis voor heerlijke tomatensauzen of béarnaisesaus. Ook uitermate geschikt voor de bereiding van terrines en aspics.
Ingrediënten
Kalfsbouillon (water, kalfsvlees, rundvlees), zout, maltodextrine, dextrose, gistextract, aroma’s.
Allergenen
Geen
Bewaartip
Na opening:
2 dagen houdbaar in de koelkast.
Tip:
enkele maanden houdbaar in diepvriezer in een aangepast recipiënt.
Voedingswaarden
Kalfsfond | Per 100ml | ||
Kilocalorieëen | 7 kcal | Suikers | 0.4gr |
Vetten waarvan | 0 gr | Eiwitten | 0.6 gr |
Verzadigde vetten | 0 gr | Zout | 0.88 gr |
Koolhydraten waarvan | 1.1 gr |
Handige tips
Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.