Lacroix Beef Bourguignon

Fazant met appel en knolselder

Voorbereiding
Leeg
Bereiding
20 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

1. Kruid de fazant met peper en zout en kleur aan in boter. Haal uit de pan en gaar verder op 180°C ongeveer 8 à 10 minuten.

2. Giet het vet uit de pan en blus met de vijgen compote, frambozen azijn en de wildfond en laat even doorkoken. Bind bij met roux.

3. Schil de appelen, snij in stukken en stoof aan in weinig water tot je een moes bekomt.

4. Snij de aardappel en knolselder in blokjes en kook ze samen gaar in ½ melk en ½ gezouten water. Giet af en bewaar het vocht. Stoemp tot een puree en kruid met peper en zout.



Smakelijk!

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.