Bereidingswijze
Voor de mosterdroomsaus
- Verhit wat vetstof in een pan en bak de ui en knoflook enkele minuten.
- Voeg vervolgens de Lacroix gevogeltefond toe en laat enkele minuten koken.
- Voeg vervolgens de room toe en laat nog enkele minuten inkoken.
- Voeg tot slot de mosterd toe en kruid met peper en zout.
Voor het varkenshaasje
- Verwarm de oven op 180 graden en laat intussen het varkenshaasje op kamertemperatuur komen. Kruid alvast met peper en zout langs beide kanten.
- Verhit wat vetstof in de pan en bak het varkenshaasje langs beide kanten 2 minuten goudbruin.
- Leg vervolgens het varkenshaasje in een vuurvaste kom en bak gedurende 8 à 12 minuten in de oven, afhankelijk van de dikte.
- Verpak het varkenshaasje in zilverpapier en laat even lang rusten als de gaartijd in de oven.
- Snijd het varkenshaasje in plakjes en serveer met de mosterdroomsaus.
Website ontwikkeld door Konnu