Lacroix Beef Bourguignon
Feestmaal

Varkenshaasje in mosterdroomsaus

Bereiding
40 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

Voor de mosterdroomsaus

  • Verhit wat vetstof in een pan en bak de ui en knoflook enkele minuten.
  • Voeg vervolgens de Lacroix gevogeltefond toe en laat enkele minuten koken.
  • Voeg vervolgens de room toe en laat nog enkele minuten inkoken.
  • Voeg tot slot de mosterd toe en kruid met peper en zout.

 

Voor het varkenshaasje

  • Verwarm de oven op 180 graden en laat intussen het varkenshaasje op kamertemperatuur komen. Kruid alvast met peper en zout langs beide kanten.
  • Verhit wat vetstof in de pan en bak het varkenshaasje langs beide kanten 2 minuten goudbruin.
  • Leg vervolgens het varkenshaasje in een vuurvaste kom en bak gedurende 8 à 12 minuten in de oven, afhankelijk van de dikte.
  • Verpak het varkenshaasje in zilverpapier en laat even lang rusten als de gaartijd in de oven.
  • Snijd het varkenshaasje in plakjes en serveer met de mosterdroomsaus.











Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.