Lacroix Beef Bourguignon
Feestmaal

Bruscetta met roerei, zalm en bieslook

Bereiding
15 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

1. Rooster de sneden brood.

2. Kook de kreeftenfond in tot meer dan de helft.

3. Voeg de room en Cognac toe.

4. Kook terug in tot de helft.

5. Breng op smaak met cayennepeper.

6. Klop de eieren los en kruid ze met peper.

7. Smelt de boter in een pan.

8. Verwarm de zalm, voeg de eieren en de halfopgeklopte room toe.

9. Op een hoog vuur de eieren roeren tot ze gaar zijn.

10. Voeg de bieslook toe.



Dresseerwijze:

Leg de toast in het midden van het bord, en daarop het ei-zalmmengsel.

De kreeftensaus er speels rond napperen.

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.