Lacroix Beef Bourguignon

Gevulde eitjes met tonijn

Voorbereiding
Leeg
Bereiding
1 uur
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

De vorige dag:

1. Week de gelatineblaadjes in water.

2. Snijd de hardgekookte eieren in 2 en haal er de dooier uit.

3. Prak de eierdooier onder de tonijn samen met de ansjovis, mayonaise, zout en cayenne.

4. Verwarm de kreeftenfond en breng op smaak met cayennepeper.

5. Voeg de geweekte gelatine toe.

6. Giet op een plaat en laat een nacht opstijven in de koelkast.



De dag zelf:

1. Doe het tonijnmengsel in een spuitzak en vul hiermee de uitgeholde eitjes.

2. Steek rondjes uit de kreeftengelei.



Dresseerwijze:

1. Leg in het midden van het bord een rondje kreeftengelei, en daar bovenop het gevulde eitje.

2. Werk af met een takje groene kruiden.

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.