Lacroix Beef Bourguignon

Foyotsaus

Voorbereiding
Leeg
Bereiding
10 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

1. Maak een bearnaise saus. Zie ander receptje.

2. Voor een foyotsaus maakt met gebruik van een glace de viande.

3. Voor de glace de viande van deze foyotsaus gaat met een runderfond inkoken en reduceren tot 1/3 van het volume.

4. Voeg dan de gereduceerde runderfond bij de bearnaise saus en je bekomt een heerlijke foyotsaus met een krachtige vleessmaak.



Een foyotsaus kan ook gemaakt worden op basis van gevogeltefond, wildfond of visfond.

Foyotsaus kan dan ook je serveren bij geroosterd vlees, gevogelte, wild en vis.

Externe video URL

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.