Lentewok

Bereidingswijze
1. Bereid de saus: doe zeste en het sap van een groene citroen in een kom. Voeg de suiker, de sojasaus, de vissaus en de sesamolie toe.
2. Maak de look en de gember schoon en snij ze in fijne reepjes. Snij de jonge uitjes in grote stukken. Snij de peper en de wortel in repen. Snij de pak choi grof maar houd de kleine blaadjes heel.
3. Verwarm de koolzaadolie in een wok op een hoog vuur, leg alle groenten in de wok en roer stevig om. Voeg de Lacroix groentenfond en de pasta toe. Dek gedurende 4 minuten af. Als de bekomen bouillon verdampt is, voeg de saus toe. Roer stevig om.
4. Serveer met korianderzaad en de gehakte pindanootjes.
2. Maak de look en de gember schoon en snij ze in fijne reepjes. Snij de jonge uitjes in grote stukken. Snij de peper en de wortel in repen. Snij de pak choi grof maar houd de kleine blaadjes heel.
3. Verwarm de koolzaadolie in een wok op een hoog vuur, leg alle groenten in de wok en roer stevig om. Voeg de Lacroix groentenfond en de pasta toe. Dek gedurende 4 minuten af. Als de bekomen bouillon verdampt is, voeg de saus toe. Roer stevig om.
4. Serveer met korianderzaad en de gehakte pindanootjes.