Portobello Champignons gevuld met risotto van spelt

Bereidingswijze
1. Laat op de vooravond van de bereiding de spelt weken in een grote hoeveelheid koud water. Dek de pot de hele nacht af.
2. Kuis de ui en snij hem in kleine blokjes. Laat de ui en de geperste look opkomen in een braadpan op een middelmatig vuur. Voeg de spelt, het laurierblad en de witte wijn toe. Giet beetje bij beetje de Lacroix groentenfond erbij tot de volledige opname. Bind de risotto met de boter en voeg vervolgens de spinazie en een beetje nootmuskaat erbij. Voeg de geraspte Parmezaan toe en breng op smaak met zout en peper.
3. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de champignons in een schotel en breng op smaak met zout en peper. Plaats gedurende 15 minuten in de oven. Vul de champignons met de risotto. Bestrooi met de Parmezaan en plaats nog eens gedurende 10 minuten in de oven.
4. Dresseer de Portobello champignons gevuld met de risotto van spelt op een bord.
2. Kuis de ui en snij hem in kleine blokjes. Laat de ui en de geperste look opkomen in een braadpan op een middelmatig vuur. Voeg de spelt, het laurierblad en de witte wijn toe. Giet beetje bij beetje de Lacroix groentenfond erbij tot de volledige opname. Bind de risotto met de boter en voeg vervolgens de spinazie en een beetje nootmuskaat erbij. Voeg de geraspte Parmezaan toe en breng op smaak met zout en peper.
3. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de champignons in een schotel en breng op smaak met zout en peper. Plaats gedurende 15 minuten in de oven. Vul de champignons met de risotto. Bestrooi met de Parmezaan en plaats nog eens gedurende 10 minuten in de oven.
4. Dresseer de Portobello champignons gevuld met de risotto van spelt op een bord.