Lacroix Beef Bourguignon
Feestmaal

Risotto met kreeft

Bereiding
25 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

  • Verhit wat vetstof in een ruime kookpot en voeg de risottorijst toe. Bak al roerend de risottorijst zachtjes goudbruin. Schept de risotto uit de pan en zet opzij.
  • Bak in dezelfde kookpot de ui samen met knoflook gedurende enkele minuten.
  • Voeg de risottorijst samen met de kreeftfond en witte wijn toe en laat gedurende 10 minuten zachtjes koken. Voeg nog wat extra water toe indien de risottorijst te droog wordt.
  • Voeg de Parmezaanse kaas toe samen met de mascarpone en de stukjes kreeft.
  • Serveer warm en werk af met een stukje poot van de kreeft, dragon en zeste van limoen. Smakelijk.

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.