Lacroix Beef Bourguignon

Roggevleugel met kappertjes en kerstomaatjes

Voorbereiding
40 minuten
Bereiding
40 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

1. Fruit het sjalotje en de gehalveerde kerstomaatjes in een beetje olijfolie en voeg de kappertjes toe.

2. Blus met de fond en de room en kruid met peper en zout.

3. Werk af met de bieslook.

4. Bak de roggevleugelfilets in een beetje olijfolie en kruid met peper en zout.

5. Serveer met de saus en de gekookte aardappeltjes.



Wijnsuggestie:

Leuk is om hier te keizen voor een verfijnde maar goed gemaakte rosé-wijn, vanwaar hij afkomstig is, is van ondergeschikt belang tov de manier waarop hij gemaakt werd.

Dit liefst zo puur en natuurlijk mogelijk en dat kan in Tavel, maar zelfs in de Loire, … Niet te donker van kleur.

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.