Bereidingswijze
- Snijd de rode ui en knoflook fijn. Snijd de wortelen, paprika, selder en courgette in kleine blokjes. Wie wenst kan de paprika eerst schillen.
- Stoof de rode ui glazig. Voeg vervolgens de knoflook toe en bak 1 minuut.
- Voeg de tomatenpuree toe en bak nog 1 minuut mee.
- Voeg de wortelen en selder toe en stoof 5 minuten.
- Vervolgens mag je de courgette en paprika toevoegen. Bak alles op een middelmatig vuur gedurende 15 minuten.
- Giet de kalfsfond, passata en tomatenblokjes bij de groenten en laat 1 uur zachtjes pruttelen.
- Mix de tomatensaus tot een gladde saus. Kruid met peper en zout.
- Breng een kookpot met water aan de kook en kook de spaghetti gaar volgens de instructies op de verpakking.
- Bak intussen het gehakt met de spaghettikruiden en oregano rul.
- Voeg het gehakt toe aan de gemixte tomatensaus.
- Serveer de spaghetti met de bolognaisesaus en werk af met verse basilicum en geraspte Parmezaanse kaas.
Website ontwikkeld door Konnu