Bereidingswijze
- Snijd de stengels citroengras in vier en kneus ze met de achterkant van je mes.
- Stoof de knoflook, gember, chilipeper, citroengras en rode currypasta gedurende 5 minuten.
- Voeg vervolgens het water en de kalfsfond toe en laat 30 minuten zachtjes pruttelen.
- Voeg de kokosmelk, limoenblaadjes, stukjes kip, champignons en broccolini toe en laat verder pruttelen tot de kip gaar is.
- Voeg de vissaus en bruine suiker toe aan de soep.
- Leg de rijstnoedels in de soep en kook volgens de instructies op de verpakking.
- Verdeel de Thaise maaltijdsoep over de kommen. Werk af met verse koriander, lente-ui, chilipeper, sesamzaadjes en limoensap.
- Smakelijk!
Handige tips
Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.