Lacroix Beef Bourguignon
Feestmaal

Thaise pompoensoep

Bereiding
45 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

  • Snij de ui en de knoflook in blokjes.
  • Verwarm de kookpot, voeg de olijfolie toe.
  • Snij de pompoen in blokjes.
  • Bak de ui en de knoflook aan en voeg hierna de pompoen toe.
  • Voeg 1 eetlepel chilipoeder toe.
  • Doe 2 potten gevogeltefond van Lacroix bij de groenten en laat de soep gaar koken.
  • Je kan nog wat extra water toevoegen als dit nodig is.
  • Voeg 1 eetlepel groentenbouillon toe.
  • Voeg de vissaus en de soyasaus toe.
  • Mix de soep. Laat de soep opnieuw opkoken.
  • Voeg de kokosmelk toe en roer goed.
  • Voeg op het einde de rasp van de citroen toe en het citroensap.
  • Kruid af met peper en zout naar smaak.

-

Inneke De Kimpe

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.