Vegetarische curry

Bereidingswijze
1. Giet een beetje olijfolie in een kookpot. Pel en pers de lookteentjes, rasp de gember en voeg het currypoeder toe. Voeg de gehakte koriandertakjes toe. Pel de uien en snij ze in kwartjes. Schil de raapjes en snij ze in 4; schil de wortels en snij ze in grote stukken. Verwijder de steeltjes van de groene bonen en snij ze in 2. Giet 40 cl Lacroix groentenfond en 40 cl kokosmelk erbij. Laat zachtjes inkoken gedurende 35 minuten.
2. Breng gedurende die tijd water aan de kook en laat de rijst koken (volgens de tijd aangegeven op de verpakking).
3. Serveer de curry met de rijst. Bestrooi met takjes koriander.
Smakelijk!
2. Breng gedurende die tijd water aan de kook en laat de rijst koken (volgens de tijd aangegeven op de verpakking).
3. Serveer de curry met de rijst. Bestrooi met takjes koriander.
Smakelijk!