Overslaan en naar de inhoud gaan
Lacroix
Producten
Fonds
Bio fonds
Recepten
Hulp van de chef
Tips van de chef
Woordenboek
Seizoenskalender
Over Lacroix
Geschiedenis | Lacroix
Contact
NL
FR
Champignonsaus
Info
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Kook de
rundsfond
in tot de helft.
2. Bak de champignons aan, kruid met peper en blusmet cognac.
3. Voeg de ingekookte
rundsfond
bij de champignons.
4. Voeg de room toe en kook dit zachtjes tot gewenste dikte.
5. Kruid af met zout en peper.
Perfect voor bij je volgende steak-friet!
Wim Ballieu
Gerelateerde recepten
Alle recepten
Madeira saus
30 minuten
Moeilijkheid
Normandische saus
30 minuten
Moeilijkheid
Ossobuco van kalkoen
120 minuten
Moeilijkheid
Pasta met boschampignons
30 minuten
Moeilijkheid
Previous
Next
Website ontwikkeld door
Konnu