Lacroix Beef Bourguignon
Kerst

Gevulde kalkoenrollade met appel en cranberries

Bereidingswijze



1. Verwarm de oven op 190 graden.

2. Smelt de boter in een grote pan en voeg de ui en appeltjes toe tot ze zacht zijn.

3. Voeg vervolgen de knoflook toe samen met de pancetta en bak 5 minuten.

4. Voeg de fond en tijm toe en kook 2 minuten in.

5. Neem een grote kom en meng het ei samen met het brood, de fond, veenbessen, pistache, peper, zout en het appelmengsel tot een massa.

6. Leg de kalkoenfilet op het werkvlak en snij open. Verdeel de vulling over het midden van de kalkoenfilet en rol dicht. Gebruik een keukentouw om vast te binden.

7. Plaats de kalkoenrollade in een ingevette ovenschaal en bedek met enkele klontjes boter. Plaats in het midden van de oven gedurende 45 minuten. Lepel regelmatig de gesmolten boter over de kalkoenrollade.

8. Haal de kalkoenrollade uit de oven en laat 15 minuten rusten. Serveer met verse veenbessensaus

































Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.