Lacroix Beef Bourguignon

Ossobuco van kalkoen

Voorbereiding
Leeg
Bereiding
2 uur
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

1. Bruin de schenkels in een beetje olijfolie en breng ze op smaak met peper en zout.

2. Voeg de groenten en de kruiden erbij en bevochtig ze met de witte wijn en de fond.

3. Breng aan de kook en voeg de gepelde tomaten toe.

4. Laat de schenkels op een laag vuurtje gaar worden, tot het vlees van het bot loskomt.

5. Verwijder de schenkels en laat de jus even inkoken.

6. Breng op smaak met peper en zout.

7. Serveer de schenkels met de jus, groentjes en wat verse pasta of risotto.



Wijnsuggestie:

Bij een kruidige tomatensaus ben ik vast en zeker grote fan van een verfijnde versie van Sangiovese en liefst zelfs van de wijnen uit Chianti Classico en afkomstig van een natuurlijk werkend domein!

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.