Ramen met rundertataki

Bereidingswijze
Maak de marinade voor het rundvlees minstens twee uur op voorhand
- Verwarm een pan op een laag vuur, voeg de honing toe en roer regelmatig
- Voeg vervolgens de balsamicoazijn toe en laat gedurende enkele minuten indikken
- Voeg vervolgens de Lacroix bio rundfond toe en laat tot de helft indikken
- Laat het mengsel afkoelen zodra het ingedikt is
- Bak het vlees op een hoog vuur in goed hete olijfolie gedurende 30 seconden aan elke zijde voor een 'bleu' bereiding (1 minuut voor een 'saignant' bereiding)
- Zet opzij
- Zodra het mengsel van bouillon, honing en azijn afgekoeld is, giet u het in een diepvrieszak
- Voeg het vlees toe aan het mengsel en laat het marineren
- Haal een paar uur later het vlees uit de marinade en zet de marinade opzij
- Leg de sesamzaadjes in een bord en rol het vlees erin. Snijd het vlees vervolgens in plakjes van 0,5 cm
- Kook de noedels in de groentebouillon.
- Zodra ze gaar zijn, voegt u gewenste hoeveelheid marinade, de fijn gesneden paprika en de eveneens fijngesneden lenteuitjes toe aan de bouillon
- Serveer in een kom waarbij u het rundvlees voorzichtig bovenaan legt
- Liefhebbers kunnen er ook een zachtgekookt ei aan toevoegen
Food and lifestyle blogger
Maurane