Lacroix Beef Bourguignon
Feestmaal

Ramen met rundertataki

Voorbereiding
2 uur 30 minuten
Bereiding
45 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

Maak de marinade voor het rundvlees minstens twee uur op voorhand

  • Verwarm een ​​pan op een laag vuur, voeg de honing toe en roer regelmatig
  • Voeg vervolgens de balsamicoazijn toe en laat gedurende enkele minuten indikken
  • Voeg vervolgens de Lacroix rundsfond toe en laat tot de helft indikken
  • Laat het mengsel afkoelen zodra het ingedikt is
  • Bak het vlees op een hoog vuur in goed hete olijfolie gedurende 30 seconden aan elke zijde voor een 'bleu' bereiding (1 minuut voor een 'saignant' bereiding)
  • Zet opzij
  • Zodra het mengsel van fond, honing en azijn afgekoeld is, giet u het in een diepvrieszak
  • Voeg het vlees toe aan het mengsel en laat het marineren
  • Haal een paar uur later het vlees uit de marinade en zet de marinade opzij
  • Leg de sesamzaadjes in een bord en rol het vlees erin. Snijd het vlees vervolgens in plakjes van 0,5 cm
  • Kook de noedels in de groentebouillon.
  • Zodra ze gaar zijn, voegt u gewenste hoeveelheid marinade, de fijn gesneden paprika en de eveneens fijngesneden lenteuitjes toe aan de bouillon
  • Serveer in een kom waarbij u het rundvlees voorzichtig bovenaan legt
  • Liefhebbers kunnen er ook een zachtgekookt ei aan toevoegen

Food and lifestyle blogger

Maurane

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.