Risotto met groene kruiden

Bereidingswijze

1. Versnipper de ui en knoflook en stoof aan in olijfolie. Zie dat de ui niet kleurt.
2. Voeg de rijst toe.
3. Bak even en voeg de witte wijn en laat helemaal wegkoken.
4. Verwarm de gevogeltefond en de water tegen het kookpunt.
5. Zet de risottorijst elke keer onder met de kippenfond met water.
6. Laat telkens helemaal wegkoken.
7. Vanaf het moment dat u de kippenfond erbij doet, moet de rijst 15 à 16 minuten koken.
8. Buiten het vuur voeg dan de boter, mascarpone en parmezaanse kaas.
9. Smaak af met peper en zout. Voeg de kervel, dragon en bieslook toe.
10. Serveer in een diep bord en overgiet met olijfolie en parmezaanse kaas.

TIP: 
Voor meer smaak kan je de 800ml water vervangen door 2 andere potjes gevogeltefond Lacroix.