Risotto met pompoen en citroengras

Bereidingswijze

1. Snijd de pompoen en koolrabi in mooie blokjes. Zet de kreeftenfond op het vuur met het citroengras.
2. Snipper de sjalotjes fijn. Smelt 50 gr boter en stoof de sjalotjes aan samen met de risottorijst. Voeg een snuifje zout toe. Blus af met een scheut witte wijn.
3. Voeg elke keer lauwwarme kreeftenfond toe, zodat de rijst net onder staat. Doe dit 7 minuten lang (met de visfond). Voeg dan de gesneden koolrabi en pompoen toe.
4. Warm de visfond op en voeg dan de visfond toe en laat 8 minuten zachtjes koken. 
Tip: constant roeren zodat het niet kan aanbranden.
5. Haal de pan van het vuur, voeg blokjes koude boter( 100g) toe, de parmezaankaas, geitenkaas, bieslook en limoensap van 1 limoen mag hier ook bij. Goed doorroeren en serveren!