Lacroix Beef Bourguignon
Feestmaal

Scampi roll

Bereiding
35 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

1. Pel de scampi en dep de pantsers goed droog met keukenpapier.Pel de sjalot en snij in grove stukken.

2. Was de selder en snij in grove stukken.

3. Verhit wat arachideolie in een steelpan en bak de pantsers, sjalot en selder.

4. Voeg de tomatenpuree toe en laat kort al roerend mee bakken.

5. Blus met de visfond.

6. Breng het geheel aan de kook en laat 20’ koken zonder deksel.

7. Zeef door en voeg 1 à 2 el van de ingekookte saus toe aan de mayonaise.

8. Meng goed. Kruid met cayennepeper en wat citroensap.

9. Snipper de bieslook fijn en roer door de mayonaise.

10. Bak de scampi in wat arachideolie in een antikleefpan kort aan beide zijden mooi bruin. Kruid met zwarte peper en zout.

11. Snij de sandwiches open.

12. Smeer de helft van de sandwiches in met wat scampimayonaise.

13. Beleg met scampi’s en lepel er nog wat scampimayonaise over.

14. Werk af met rucola en tuinkers.

Externe video URL