Stoofpotje van konijn

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 170°C. Bebloem de stukken konijn en kruid met peper en zout. Pel en halveer de ui. Pel en snipper de sjalotten. Schil de wortelen en snij in stukken.
2. Smelt de boter en de olie in een stoofpot en bruin het konijn langs alle kanten. Voeg de ui, sjalot, wortel en een snuifje zout toe. Laat 9 minuten stoven.
3. Voeg de tijm, de laurier, de fond en 1 liter water toe. Breng aan de kook en zet de pot dan 1 à 1,5 uur in de oven tot het vlees zacht is.
2. Smelt de boter en de olie in een stoofpot en bruin het konijn langs alle kanten. Voeg de ui, sjalot, wortel en een snuifje zout toe. Laat 9 minuten stoven.
3. Voeg de tijm, de laurier, de fond en 1 liter water toe. Breng aan de kook en zet de pot dan 1 à 1,5 uur in de oven tot het vlees zacht is.