Lacroix Beef Bourguignon
Feestmaal

Zongedroogde tomatenfond

Bereiding
30 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

  • Snijd de ui en de selderij fijn.
  • Plet en schil de knoflook.
  •  Verwarm wat olie van de kerstomaatjes in een kleine pan.
  •  Bak hierin langzaam de ui en knoflook.
  •  Voeg de selderij en kerstomaatjes toe en laat dit rustig gedurende 2 minuten koken.
  •  Voeg vervolgens de tomatenpuree toe onder voortdurend roeren, en laat het geheel gedurende een halve minuut koken.
  •  Blus af met de kreeftenbouillon.
  •  Voeg het bouquet garni toe en breng aan de kook.
  •  Laat dit tot de helft inkoken. Verwijder het bouquet garni en mix de saus tot een fijne textuur.
  •  Zeef het geheel, breng op smaak met peper en zout, en voeg naar wens sriracha toe.
  •  Garneer het met een fijngehakt basilicum bouquet.


 

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.