Hazenpeper met poivrade voor wild

Bereidingswijze

1. Kruid de hazenbouten met peper en zout.
2. Bak ze aan in een stoofpan met boter.
3. Neem de hazenbouten uit de pan als ze mooi bruin zijn.
4. Hou ze warm in een aluminiumfolie.
5. Bak in het braadvocht de uienringen met de gehakte knoflookteentjes.
6. Blus af met de rode wijn en laat tot de helft inkoken.
7. Voeg de wildfond en de hazenbouten toe tot de bouten onder staan en laat op een laag vuur minstens 6 uur pruttelen.
8. Neem de hazenbouten uit de pan en pluk al het vlees van de bouten.
9. Hou het vlees even apart.
10. Doe de peperkoek in de saus en laat even doorkoken.
11. Doe het vlees terug in de pan samen met de zilveruitjes.
12. Breng eventueel verder op smaak met peper en zout.

Tip: lekker met aardappelpuree.