Lacroix Beef Bourguignon
Feestmaal

Ravioli met champignonroomsaus

Bereiding
30 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

  • Kook de ravioli volgens de instructies. Spoel af onder koud water om het kookproces te stoppen.
  • Pel de teentjes look en pers of hak fijn. Snij de champignons in schijfjes.
  • Smelt de boter in een brede pan met hoge zijden en bak hierin de look voor 1 minuut.
  • Voeg de champignons toe en bak op laag vuur 4-5 minuten tot ze beetgaar zijn.
  • Blus de pan met de witte wijn en voeg daarna de fond en room toe. Laat inkoken voor 5-7 minuten tot de saus indikt.
  • Voeg de Parmezaanse kaas toe en meng goed onder de saus.
  • Voeg de ravioli toe aan de pan en meng de pasta onder de saus.
  • Werk af met de fijngehakte peterselie.

Author The Breakfast Club

Ellen

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.