Varkenswangetjes

Bereidingswijze

  • Snij de varkenswangetjes in niet te kleine stukken.
  • Bak het vlees aan in wat boter
  • Haal het vlees uit de pan.
  • Snijd de uien in ringen.
  • Fruit aan met wat boter in de pan waarin u het vlees gebakken hebt.
  • Zodra de uien mooi gekleurd zijn, het vlees terug toevoegen.
  • Blus met het bier.
  • Voeg de rundfond toe.
  • Besmeer de sneetjes brood met mosterd en leg ze op het vlees.
  • Zet het deksel op de pan en laat op een zacht vuurtje + 1u20 garen.
  • Roer geregeld om aanbakken te voorkomen en controleer het vlees met een vork. Het moet uiteenvallen.
  • Bind voor het serveren de saus eventueel met wat losgeroerde maïzena.
  • Proef en breng op smaak met peper en zout
Tip: Lekker met handgesneden frietjes.